Cheesecake bestellen

Cheesecake bestellen? Cheesecake is van oorsprong een echt Amerikaanse taart op basis van verse roomkaas. Wij hebben er onze draai aan gegeven en verschillende soorten cheesecake ontwikkeld. Elke cheesecake heeft een eigen specifieke bodem op basis van smakelijke koekkruimels met roomboter. Iedere taart smaakt weer anders, maar altijd vol en romig. Heb je iets te vieren? Bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft, geboorte of jubileum? Bij Sweetease kan je de allerleukste en allerlekkerste cheesecake bestellen. Cheesecakes zijn al jaren een hit in Amerika en de trend is inmiddels ook al een tijd overgewaaid naar Nederland. Niet zo verwonderlijk, want cheesecakes zijn heel erg lekker, super gemakkelijk, origineel en veelzijdig. Je kan altijd je cake bij ons bestellen en afhalen. Bezorging is alleen mogelijk in provincie Utrecht voor slechts €4,95.

Verschillende soorten cheesecakes

  • Ananas/Kokos; Een cheesecake met pecannoten in de bodem, de tropische smaak van ananas in de cheesecake en afgetopt met licht geroosterde kokossnippers.
  • Triple chocolate; Een cheesecake voor de echte chocoholic! Een bodem van Oreo koekjes, smelt op je tong door de drie soorten chocola en smaakt lekker fris door de aardbeien bovenop.
  • Speculaas, Een cheesecake met witte chocola en salted caramel; Machtig, maaaaar ohhh zo lekker!
  • Appelkruimel; Een cheesecake in de vorm van oud Hollands gebak in een nieuw Amerikaans jasje, wat een heerlijke combinatie!
  • New York; The original, simple but delicious cheesecake!
  • Blueberry swirl; Een cheesecake die crunchy en zacht van smaak is. Ultra romig met zoete huisgemaakte bosbessensaus.

Over onze cheesecakes

Cheesecakes zijn heerlijk frisse taarten, die verkrijgbaar zijn in diverse varianten. Voor iedere gelegenheid is er wel een cheesecake; een verjaardag, kerst, Valentijnsdag, Moederdag of wat voor feestje dan ook. Wij kunnen cheesecakes leveren in hele taarten (12 persoons) of in eenheden per 18 mini's.

 

Klik hier voor een overzicht van nog meer overheerlijk Amerikaans gebak. 

Klik hier voor een overzicht van onze maatwerk cupcakes.