Cupcakes bestellen

Cupcakes bestellen? Heb je iets te vieren? Bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft, geboorte of jubileum? Bij Sweetease vind je de allerleukste cupcakes. Cupcakes zijn al jaren een hit in Amerika en de trend is inmiddels ook al een tijd overgewaaid naar Nederland. Niet zo verwonderlijk, want cupcakes zijn heel erg lekker, super gemakkelijk, origineel en veelzijdig. Je hebt er totaal geen omkijken naar bij een verjaardag of een feestje, want het zijn eenvoudige eenpersoons cakes. Dus gewoon bestellen en je bent klaar! :) Je kan altijd je cupcakes bij ons bestellen en afhalen. Bezorging is alleen mogelijk in provincie Utrecht voor slechts €4,95.

Maatwerk cupcakes

Bij ons kan je heerlijke en super leuke cupcakes bestellen, maar wellicht ben je op zoek naar iets specialers? Juist de custom cupcakes ofwel maatwerk cupcakes zijn onze specialiteit. Bruiloften, kinderfeestjes, alles is mogelijk. Ben jij dus op zoek naar net die ene cupcake die je nergens anders kan vinden, dan ben je bij Sweetease aan het juiste adres. Bekijk hieronder de voorbeelden, neem daarna gerust even contact op en dan stemmen we je wensen samen af!

Over onze cupcakes

Cupcakes zijn heerlijk gevulde en feestelijke gebakjes, die verkrijgbaar zijn in diverse varianten. Onze cupcakes zien er fantastisch uit, brengen gezelligheid met zich mee en smaken ook nog eens heerlijk! Voor iedere gelegenheid is er wel een cupcake; een verjaardag, kerst, Valentijnsdag, Moederdag of wat voor feestje dan ook. Natuurlijk hoeft er niet per se een aanleiding te zijn om zo’n lekker gebakje te nuttigen, ze zijn er ook zomaar, bijvoorbeeld omdat het lente is. Je kunt ze natuurlijk ook in je eentje opeten of ze gezellig er van genieten samen met je vrienden of familie.

 

 

Klik hier voor een overzicht van onze standaard cupcakes. 

Klik hier voor inspiratie van onze maatwerk cupcakes.