Gender reveal

Zwanger? Hoera! Niet iedereen wil weten wat het geslacht van de baby wordt, maar als jij dolgraag een Gender reveal party wil organiseren, kan één ding niet ontbreken: de taart! Wanneer jij en je partner de taart aansnijden, zien jullie aan de vulling pas of de kleine een jongetje of een meisje gaat worden. Spannend en super leuk! Met Sweetease gebak maak je van jouw Gender reveal party een echt feestje! Bekijk onze taarten eens op de custom made taarten pagina. Je kunt zelfs taart bestellen voor wel 100 personen. Sweetease gebak is altijd lekker vers. Want we maken al ons gebak en taart dagelijks vers in onze eigen bakkerij. Dus, heb jij een Gender reveal feestje te vieren? Ga dan voor een heerlijke verse gebak van Sweetease. 

 

Je kan altijd je taart bij ons bestellen en afhalen. Bezorging is alleen mogelijk in provincie Utrecht voor slechts €4,95. Bekijk hieronder de voorbeelden van gebak die je bij ons kan bestellen.

Het allerlekkerste gender reveal gebak

Over ons Gender reveal gebak

Als ons gebak wordt door Sweetease zelf in Nederland gemaakt, maar volgens 100% Amerikaans recept. Daarom heb je alleen bij ons het volledige Amerikaanse assortiment maar dan echt vers! Voor iedere gelegenheid is er wel een taart te bestellen; een verjaardag, kerst, Valentijnsdag, Moederdag of wat voor feestje dan ook. Wil jij ook een leuke en lekkere Gender reveal taart? Neem dan contact met ons op.