Kindertaart

Okey, cadeautjes zijn toch altijd wel het leukste voor een kind, nietwaar? Maar de taart komt toch altijd wel op de 2e plaats. Sweetease maakt al jaren de leukste, origineelste, lekkerste en mooiste kindertaarten. Met een kindertaart van Sweetease weten wij zeker dat jouw kindje een herinnering voor het leven heeft! Bekijk eens onze custom made taarten pagina of bekijk de kindertaart foto's hieronder voor meer voorbeelden. Je kunt zelfs taart bestellen voor wel 100 personen. Sweetease gebak is altijd lekker vers. Want we maken al ons gebak en taart dagelijks vers in onze eigen bakkerij. Dus, heb jij een kinderfeeste te vieren waarbij je een leuke en lekkere kindertaart wil? Ga dan voor een heerlijke verse gebak van Sweetease. 

 

Je kan altijd je taart bij ons bestellen en afhalen. Bezorging is alleen mogelijk in provincie Utrecht voor slechts €4,95. Bekijk hieronder de voorbeelden van gebak die je bij ons kan bestellen.

De allerlekkerste kindertaart

Over onze kindertaarten

Als ons gebak wordt door Sweetease zelf in Nederland gemaakt, maar volgens 100% Amerikaans recept. Daarom heb je alleen bij ons het volledige Amerikaanse assortiment maar dan echt vers! Voor iedere gelegenheid is er wel een taart te bestellen; een verjaardag, kerst, Valentijnsdag, Moederdag of wat voor feestje dan ook. Wil jij ook een leuke en lekkere kindertaart? Neem dan contact met ons op.