Verjaardagstaart bestellen

Verjaardagstaart bestellen? Sweetease heeft voor ieder feestje een geschikte taart. Wat de gelegenheid ook is. Zo hebben we heerlijke kindertaarten die er ook nog eens prachtig uitzien. Ze maken van ieder kinderfeestje een succes. Maar ook voor volwassenen heeft Sweetease heel lekkere verjaardagstaart. En waar je met wel 15 of zelfs 30 personen van kunt eten. Maar natuurlijk kun je als verjaardagstaart ook kiezen voor ambachtelijk bereidde cupcakes, want wat is nu leuker en makkelijker dan kleine hapjes te trakteren voor je verjaardag? Wil je iemand trakteren, iemand feliciteren of waarderen? Ga dan voor een heerlijke verse taart van Sweetease.

 

Sweetease levert typisch Amerikaanse taarten door heel Nederland. Wij bieden een uitgebreid assortiment verse taarten, waaronder Carrot cake, Key lime pie, Mississippi mud pie, Pecan pie, Whoopie pies, Cheesecakes, Cupcakes en nog veel meer! Kies uit ons heerlijke en ruime assortiment verse taarten die je kan bestellen. Je kan altijd je taart bij ons bestellen en afhalen. Bezorging is alleen mogelijk in provincie Utrecht voor slechts €4,95. Bekijk hieronder de voorbeelden van taart die je bij ons kan bestellen.

De allerlekkerste taarten

Over onze taarten

Amerikaans gebak is ook in Nederland erg populair. Het gebak wordt door Sweetease zelf in Nederland gemaakt, maar volgens 100% Amerikaans recept. Daarom heb je alleen bij ons het volledige Amerikaanse assortiment maar dan echt vers! Voor iedere gelegenheid is er wel een taart te bestellen; een verjaardag, kerst, Valentijnsdag, Moederdag of wat voor feestje dan ook. 

 

Klik hier voor een overzicht van nog meer overheerlijk Amerikaans gebak. 

Klik hier voor een overzicht van onze maatwerk cupcakes.