Over ons

Wie zijn wij?

Mijn naam is Manon Kramer. In 2017 heb ik, samen met mijn partner, besloten om van mijn passie mijn beroep te maken en te starten met Sweetease B.V. Ik ben namelijk dol op het maken en decoreren van gebak. Mijn liefde hiervoor begon met de cupcake. Cupcakes zijn de perfecte traktatie! Voor mij zijn ze onweerstaanbaar door de ontelbare mogelijke variaties in smaak en uiterlijk; van iedere cupcake kan een uniek eenpersoons taartje gemaakt worden. Makkelijk om uit te delen en geschikt voor iedere gelegenheid! 

 

Wij willen met onze creaties mensen die iets te vieren hebben een extra speciaal gevoel geven, daarom bent u met uw persoonlijke wensen bij ons aan het juiste adres. Voor ieder thema kunnen wij een cupcake creëren! Verder willen wij jou de keus bieden uit meer originele soorten gebak en hebben ons assortiment daarom uitgebreid met ambachtelijk huisgemaakt Amerikaanse stijl taarten in uiteenlopende smaken, voor ieder wat wils!

 

Wij geloven in eerlijke producten, daarom is al ons gebak gemaakt met biologische eieren en boter en zijn onze verpakkingen van duurzaam materiaal.

 

Wij helpen graag mee om jouw feest onvergetelijk te maken!